Sunday, May 15, 2011

kena game ke??

dalam2 gembira ni ada juga duka
aku terkilan sebab result aku orang lain yag tau dulu

terasa macam kena game je semalam pas aku tau semuanya
diorang semua tau awal2 lagi tapi taknak bagitau
pas tu hebohkan satu kelas..
sape yang tak terkilan kalau macam tu

aku tak salahkan lecture
tapi mereka2 yang bizi body tu yg buat aku geram!!

ape2 pun aku bersyukur yang teramat sgt sebab dapat jugak merasa AKJ
walaupun masa exam pelbagai dugaan yg aku alami
rupanya ada hikmah disebalik semua dugaan itu
syukur yang teramat sangat

** Allah hilangkan matahari Dia datangkan hujan dan kilat, puas kita menangis mencari di mana matahari rupa2nya Allah hadiahkan pelangi yang indah untuk kita.... :))
Post a Comment