Friday, August 12, 2011

hari nie aku nak share pasal progress final projek aku... oke, target 25% dah present rabu lepas. pastu sibok plak menyiapkan report projek. semalam hari perjumpaan dengan penyelia.. group lain banyak yang kena komen. group aku nie dsebabkan dah memang dari semeter lepas dengan penyelia sama so, x de la kena kondem sangat.

berbalik kepada target projek..sepatutnya lagi 2 minggu dah kena present 50% projek. dan...ada kesilapan masa aku buat target 2..sebab ak x tau so aku main tulis je la.nampak gayanya projek aku nanti bila present 50% seakan2 dah siap kesemuanya.. memang terbaiiikkk la. so, disebabkan target aku yang tinggi tu aku telah meminta jasa baik penyelia kami untuk bagi kami masa siapkan projek saje selama 2 minggu nie dan hold dulu pasal report. mula2 dia x setuju, tapi lepas aku yakinkan dia dengan muka yang serius.. akhirnya berjaya juga. oke, awak hold dulu report 2 dan buat sampai siap target awak. minggu depan saya nak tengok.

makna kata 2 minggu sebelum cuti nie kami akan berjuang habis2an untuk menyiapkan projek nie.. kebetulan plak minggu depan kelas x de..jadi masa yang ada 2 akan digunakan sepenuhnya untuk buat projek nie.

**usaha tangga kejayaan, menegeluh bukan alasan untuk x berjaya
Post a Comment