Friday, October 05, 2012

i'm TAKEN~~

pagi2 yang membosankan bila otak tiba2 jammed dengan perkara yang x berapa nak gemar untuk aku ingatkan.. tetiba je datang bila aku tengah syok2 layan cite taken 2 tadi.. adeh, habis hilang fokus tau x????!terima kasih sebab sudi menjemput aku join tengok wayang kali nie.. x sia2 aku habiskan masa dengan korang even aku agak kepenatan hari nie.. lepak sampai lebam orang kata.. haha

bercerita tentang lepak nie aku ada satu cerita untuk aku kongsikan.. ahad lepas aku dah menjoinkan diri dengan aktiviti kesayangan aku tu dan balik sekitar pukul 2 macam tulah kot dan esoknya aku terlamabt bangun untuk pergi kerja.. macam mana aku boleh x sedar jam aku bunyi?? kebetulan pulak kesayanganku tu balik kampung isnin ritu. awal2 pagi dah gerak balik x sabo katanya nak merasa masakan emak.. erhmm, anak mak la katakan! saja nak buat aku balik kampung jugaklah tu :P

so nak dijadikan cerita aku terpontenglah kerja dan mesej si alia untuk join diorang main bowling.. mulanya niat sekadar nak pergi main bowling dan masuk kerja half day.. pastu terus aku batalkan niat tu sebab aku malas.. alang2 menyeluk pekasam biar sampai lengan orang kata. haha.. seronok sangat ponteng kerja.. yang x tahannya esok hari pown berlaku perkara yang sama.. dan aku gagahkan jugak diri pergi kerja even aku dah lambat masa tu.

semalam aku lepak sambil teman alia makan2 kesayanganku tu datang sambil bawa strawberry.. maklumlah orang baru balik dari kampung.. so sweet strawberry tu.. 1st time aku makan bendalah tu dengan bersungguh2.. mungkin sebab dari orang yang tersayang tu yang buat aku laju je nak mengunyah... haha pape jelah.. ayat nak ambil hati je.. :P

pastu aku terceritalah yang aku terponteng kerja sebab balik lambat malam kejadian.. terus dia seyap dan layan x layan je cakap aku masa tu.. oke, mungkin aku nie bukan jenis orang yang alert dengan perubahan mud orang so aku buat x tahu je la..

balik rumah masa tengah syok2 dok main komen2 tiba2 kena sound baik punya " DENGAN INI.......ANDA TIDAK DI BENARKAN JOIN THE CLUB SEKIRANYA WEEKDAY....EXCEPT ESOKNYA WEKEND......Sekian terima kasih.... " benda nie terconteng kat wall aku.. hah? apakah? memang kena akurlahkan.. siap cakap x kira lepas nie bergaduh ke apa ke janji tetap janji dan semu nie dah ada hitam putih.. so aku terdiamlah. dah mati alasan nak pusing.. keputusan adalah muktamad! titik!

huhu... tadi sempat jugak aku merayu longgarkan @ cancel perjanjian... budjet macam dapatlahkan? memang x lah.. siap cakap kuat2 semua tu dah ada hitam putih oke? yang lain pown x dapat bekap aku dah lepas nie.. tapi x pe semua tu pown untuk kebaikan aku sendiri jugakkan? dan nie adalah salah satu tanda kasih sayang dia pada aku.. ingatkan x peduli selama nie rupanya dalam diam erk?? owh... so sweet hahaha :))

nak tau x? saya sayang awak lebih dari awak sayang canon eos1100 yang baru awak beli tadi tu tau! lebih dari saya sayang duit2 saya oke? hahaha... dah x de perumpamaan dah nak bagi. kang cakap lebey merajuk pulak. hehe...

okelah.. cerita sini sampai sinlah erk... saranghea U :D
Post a Comment