Thursday, February 28, 2013

VPN~~

lewat malam masih berjaga sebab perut terlampau kenyang.. haha. parti harijadi yang x berapa nak suprise buat FC.. sangat seronok. 1st time aku tido kat umah mereka buat tahun nie. dengan jemputan dari ALYA. untuk nak setuju aku agak ragu2 sebab takut x lepas dengan mak long.. rupa2nya lepas.. dan aku ambik peluang nie untuk membeli kasut MERAH lagi. minggu lepas dah beli warna merah, minggu nie pown beli lagi warna merah jugak.. adeh!

oke, kembali ke tajuk asal.. VPN.. oke, benda nie aku ada belajar dulu siket2 dan x sangka benda nie sangat2 penting bagi aku sekarang.. Terlampau penting.. tapi sayang, benda nie x leh nak jalan dalam laptop aku nie. dah banyak kali cuba dan cuba.. tapi HAMPA.. hrrmmm... sedikit kecewa.

Sambutan bufday fei chin sangat best sebab semua orang yang aku rindu untuk lepaking ada.. terasa bahagia seketika.. buat seketika aku dapat lupakan masalah yang ada.. normal la kan bila hidup ada masalah. hehe.. ape2 pown janji aku akan cuba untuk jadi yang terbaik untuk semua orang.

p/s : lately ade je pelawat yang singgah.. THANKS A LOT k.. sudi baca belog yang merapu haban nie.. :))

SARANGHEA :))
Post a Comment