Saturday, March 02, 2013

MASALAH is PROBLEM

sejak balik dari JELAJAH PANTAI TIMUR ritu aku langsung tade mase berehat.. dengan PAK LONG masuk hospital, dengan MAK sakit.. MAK LONG sakit hati.. dan macam2 lagilah problem yang ada.. oke, ade la kejap aku break pergi sambut bufday FC beberapa hari lepas. dan sejak dari itulah aku dah mula jadi SERIUS.. setiap kali nak tulis entri jari2 aku jadi ketat, kaku dan sebagainya.. dah hilang SENSE OF HUMOR. hrrmmmm....

sepanjang 2 minggu nie aku banyak mengeluh dan banyak termenung.. oke, bukan termenung tapi MURUNG. cepat terasa hati.. mudah aje nak menangis.. oke kepada orang2 yang rasa nak bahan aku untuk masa sekarang nie SILA buat SEKARANG.. semenjak dari itu jugak aku banyak habiskan masa dengan kerja.. malas nak duk umah, tambah2an pulak hari minggu. Aku rasa dah sangat2 x berapa nak happy dengan situasi sekarang nie.. haissshhh, ape yang aku tahu selain MENGELUH?

dan hari ini... MASALAH timbul lagi. kedua2 printer untuk kami gunakan x boleh nak PRINT. sebenarnya hari nie macam2 masalah timbul.. entahla.. aku pown dah x tahu nak buat ape..kenapalah aku x cukup CERDIK untuk setelkan masalah nie semua???

MASALAH timbul bukan sebab x cerdik tapi sebab nak mematangkan dan nak bagi seseorang tu belajar untuk menyelesaikan masalah..

Emosi kurang stabil so berbelog pown dalam keadaan muka berkerut2.. I MISS MY SMILE :((
Post a Comment