Friday, March 29, 2013

Weekend...

Selamat bercuti dan berhujung minggu... orang kata practice make perfect. So aku telah setkan mind aku untuk bangun seawal mungkin untuk hari minggu nie. Mula2 ingat pas bangun nak tidur balik.. tapi dah terbiasa bangun terus mandi dan bersiap untuk ke kerja.. jadi aku dah x dapat nak tidurkan kembali diri nie. Dah pandai berdisiplin eh diri aku nie... hehe.. tepuk tangan untuk diri sendiri.. :))

oke... aku nak share beberapa video yang aku jumpa kat youtube hari nie. dan mampu menarik minat aku untuk berkhayal dan berangan sambil menunggu masa berlalu.. means membazirkan masa lah ni.. hoho.. JOM LAYAN...

fobia cinta : nashrin

percaya pada luka : nashrin

berpada2lah dalam sesuatu hal... reminder untuk diri sendiri.. semoga dipermudahkan segala urusan.. until jannah.. saranghea :))

Sekian...

Post a Comment