Saturday, April 13, 2013

life of pie

Owh...so out of dated la aku nih! cerita yang dah berkurun lama nie baru nak tengok dan feeling2. huhu, kesiannnnn... bukan x nak tengok cerita nie, cuma kekangan masa yang membuatkan aku langsung x de masa nak menghayati cerita nie.. dan sekarang aku dah pown katam cerita LIFE OF PIE. owh, sangat2 banyak pengajaran yang aku dapat ambil dari cerita nie..

Walaupown ada menyentuh tentang keagamaan sedikit.. bagi aku cerita nie memang patut menang award. Dari mula aku tengok thriller cerita nie lagi aku dah sangat tertarik untuk menengok cerita nie kat pawagam, tapi begitulah... kita hanya mampu merancang, sebaliknya Allah yang tentukan.. ecece, ayat mau yang pasrah aje! x leh tahan....! haha

asyik dok ulang2 benda sama aje aku nie.. ape2 entah! beginilah ya semua.. bila dah ada U nie. hari2 nak aje tengok movie online lah.. tv online lah.. facebook dah bertukar jadi faceboored dah. belog kesayangan pulak menjadi pilihan..

Terasa mau join kontes si kecik moleh yuyu zulaika tu... tapi x tau apa perkara yang sweet2 jadi dalam hidup aku.. sebab terlampau banyak yang sweet2.. al maklumlah i kan sweet 25.. haha, perasan.. :D

oke, kepada mereka2 yang masih belum tengok cerita nie bolehlah melanggan movie nie kat VOD unifi dengan harga RM10 untuk 1 movie.. mentang2lah pakai U.. nak aje promosikan?haha.. atau pown boleh aje tengok online.. alah, lupa nak bookmark link web tu tadi.. adeh!!

selamat berhujung minggu semua... :)

sekian...


sumber : youtube.com

Post a Comment