Tuesday, April 23, 2013

NUR

Hai...hai.. dah beberapa hari tak megupdate belog.. agak bizi dengan kehidupan yang sangat padat nie. oke, for those who read my belog, i'm currently arrived at MIRI.. thanks readers... hehe

Tanpa membuang masa lagi aku dengan excited yang amat nak share pasal hotel yang aku menginap selama berada di MIRI nie..*x de la lama mana pown,semalaman aje pown..* oke buang mood sedih tu kembali kepada mood excited yang amat nie.. uhuhu, berbaloi2 setelah kami semua bertungkus lumus menyiapkan kerja dan berbaloi jugak dengan kesabaran aku dari menumbuk muka diorang berdua tu tadi... dan lagi berbaloi2 apabila aku berjaya mengawal marah aku dari marah pakcik eksi yang tersangat kurang ajar tadi...

Dah... lupakan kisah yang langsung tidak best itu... silalah layan gambar2 yang aku share kat bawah nie oke... :)




benda yang pertama aku nampak masa aku masuk bilik nie.. dah terjerit2 dah aku masa nie.. arghhh, nasib aku tau cakap bahasa melayu dengan english aje, kalau tak mau sampai semua bahasa aku cakap.. ohoho
sweet sangat dengan choclairs dua biji dan ucapan sweet dream tu.. oh dah rasa jatuh hati dengan hotel nie..




second thing yang aku tengok... oh my! sangat cantik bilik nie.. sila abaikan begplastik di penjuru gambar...




meja dan almari yang sangat cantik dan yang paling aku suka pasal hotel nie, mereka menyediakan sejadah untuk para pelanggan.. tidak macam hotel2 lain yang aku pernah menginap, hanya menunjukkan arah kiblat.. mungkin jugak kerana owner hotel ini adalah MELAYU... hrrrmmmm




sabun mandi dan dua biji cawan yang sangat comel... uhuhu.. seyes aku jatuh cinta




ini adalah pintu masuk, dan perkara yang paling last aku buat lepas dah excited sangat ambil gambar.. baru aku ternampak pintu keluar nie.. uhuhuhu.. gambar x sempat nak rotate dah terlampau excited.. silalah rotatekan laptop ada sendiri oke.. :))





zoom dekat siket gambar sejadah yang disediakan.. sungguh aku kagum..




oke.. gambar nie pown aku excited nak ambil, aduh comel semuanya...




katil dan lampu yang sangat romantik... sesuai untuk berhoneymoon... GATAL!!!! haha




oke, waktu solat juga disediakan oleh pihak hotel..




yang nie aku paling suka.. hehe.. sangat2 sokong dengan kempen yang dilakukan pihak hotel.. TAHNIAH


kata-kata akhir aku, memang sangat berbaloi2 dengan apa yang telah aku harungi nie.. betullahkan SABAR itu INDAH.. dan inilah keindahan dari kesabaran itu.. hehehe.. opsss! sebelum aku habiskan entri kali nie, untuk pengetahuan readers jugak, hotel NUR nie menggunakan sistem akses kad untuk naik lif ke setiap level.. means no outsider person can simply access to room.. dan ini mungkin juga salah satu cara tuan punya hotel nak mencegah kes-kes maksiat.. :))

sekian....

Post a Comment