Wednesday, July 17, 2013

Setelah 8 Hari

Salam Khamis, Salam Ramadhan.. Semoga hari khamis yang hujan ini akan membawa keberkatan untuk kita semua sempena bulan yang sangat MULIA ini... IshaAllah..

Dah macam agak lama tak berblogging dan bertyping nie. Nak taip entry pon malu-malu kucing belang dah sekarang. Takut ada yang salah faham pulak kalau aku dok sentiasa menulis kat sini. Maklumlah, belog nie dah macam dairi online aku. Yang mana aku tulis dan taip sesuka hati tanpa menitikberatkan sensitiviti manusia dan perasaan orang lain. Mungkinlah aku dah terlalai sehingga lupa akan orang lain. Mudah-mudahan aku dapat ubah satu lagi perangai aku nie.. hisssh!

Sempena Ramadhan yang ke 8 nie, company aku telah mengadakan Majlis IFTAR. Dimana aku telah dipaksa menjadi USHERER. Oke, aku mengaku aku bukan dipaksa tapi aku merelakan nama aku dipilih. hehehe... gedik sungguh!

Oke, setakat ini sahaja mungkin update aku. Sudah kehilangan Idea sebab banyak benda yang masuk yang lagi penting untuk aku lakukan. Selamat menjalani Ibadah Puasa.

Sekian :)
Post a Comment