Wednesday, July 06, 2011

kesampaian jugak hajat KAMI

ok... first of all nak ucap trimas kepada my bestie cik dayah kerana sanggup menunggu KAMI bersiap pagi tadi.. huhu. macam nie la jadi bila dah bangun tido balik.. huhu. ape2 pown kesabaran kamu amat ku hargai :))

kalau ikotkan perancangan sebenar KAMI hanya pergi makan2 je.. tapi rupa2nya cik dayah ni ada planning lain yang aku x tau. kan aku dah pernah g tau bila kami bertemu benda yang x dirancang pasti akan terjadi. so ini lah hasilnya dari pertemuan kami tadi


































**terima kasih cik dayah. cayang kamu ketat2 :)
Post a Comment