Wednesday, October 16, 2013

part III vacation

Part terakhir untuk kisah percutian aku ke Melaka. Kali nie malas nak taip banyak-banyak sebab tangan dalam keadaan kurang sihat sekarang. Jadi Layankan gambar yang ada dan sendiri nilailah oke. :)
































































































End of our vacation kat Melaka kami telah menikmati cendol, mee kari dan coconut shake yang boleh tahan famous kat Melaka. Sorry, lupa dah apa nama tempat tu. Dalam perjalanan balik sempat lagi kami menyinggah seketika di Port Dickson. Nak jugak mengalami keindahan pantai yang mereka-mereka perkatakan selama ini. End up kami duduk atas batu berhampiran orang bersenam robik dan menghabiskan baki-baki air kami yang ada.

Percutian dua hari 1 malam yang agak meriah walaupown hanya berdua dan sangat bermakna sebab kami dah lama x meluangkan masa dan membazirkan masa bersama-sama. Dalam banyak-banyak hal aku sangat failed bila menggunakan GPS. bukan bermaknan GPS tu x bagus cuma aku lebih suka menggunakan cara manual iaitu guna signboard.. :D

Sekian :)
Post a Comment