Tuesday, December 31, 2013

Listing 2014

Happy new year all, dah menjengah ke tahun baru rupanya. Diam-diam ianya berakhir dengan penuh kegembiraan. 5 hari terakhir 2013 bermacam jenis kek aku dapat rasa. hehehe.. Terima kasih yang tak terhingga untuk semua yang telah bersusah payah untuk meraikan BIRTHDAY aku tempoh hari. Oke sekarang dah boleh tutup sepenuhnya tentang kisah tahun lepas. Sekarang dah buka buku lain sebab helaian yang ke 365 tu dah penuh dengan segala kenangan yang manis,pahit,masin,masam. Senang cakap cukup segala rasa lah.. :)

Sekarang bermula dengan muka surat pertama untuk tahun 2014 nie nak berkongsi sedikit listing 2014. Malas nak cerita panjang-panjang sebab untuk permulaan kena bermula dengan sesuatu yang penuh bersemangat dan haruslah padat dengan impian yang indah-indah. Mudah-mudahan segalanya dipermudahkan olehNya suatu hari nanti. Mari kembali ke tajuk utama... mihmihmih  :)

Listing 2014

1. Berubah Kepada Yang Lebih Baik (lagi...) (^^,)
2. Work Hard & Smart
3. Menabung
4. Sambung Belajar (part time student)
5. Kuruskan Diri
6. Buy A Tablet (Lenovo Tab)

Mulai sekarang bukan sweet 25 dah, tapi jadi adult sweet 26. mihmihmih... :)

Sekian :)
Post a Comment